Da li su i vas pljuskovi poznog leta podsetili da treba pregledati ormane i pronaći prikladne cipele za kišu? Ako tražite inspiraciju za modne kombinacije u radnoj nedelji pred nama, Instagram Dragane Katić je dobar podsetnik za sve što vam je potrebno.

Za početak, pantalone "sedam osmina". Ova dužina odlično stoji svim ženama, a odlične su za kišu jer vam neće ostati fleke na zadnjoj strani nogavica. Modne influenserke savetuju da "zaboravite" pantalone do ispod kolena ako ste prešli 50. godinu, jer - tvrde - baš ta dužina čini da žena izgleda starije.

cipele i tasna dragana katic.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Dragana nosi farmerke, a ako vama na poslu nisu dozvoljene, samo promenite vrstu materijala, a kroj i dužinu pantalona zadržite.

Sledeći savet - poznat na našim prostorima "slojevito odevanje". Računajte da će tokom celog prelaznog perioda ujutru biti svežije, a u zatvorenom pretoplo, naročito ako se isključe klima uređaji. Dobra ideja je tanka svilena košulja i lagani sako prebačen preko ramena.

Najvažniji deo kombinacije - polucipele sa zatvorenim prstima, taman dovoljno da noga ostane suva. Tu su i drugi detalji koje moraju da imaju cipele u trendu - atraktivna kopča na prednjem delu, stabilna potpetica i kaiš oko skočnog zgloba.

Uz veliku tašnu koja se polako vraća "na velika vrata" posle godina vladavine "kros bodi" modela, i vi ćete biti "tip top". 

Dragana voli modu i rado pokazuje svoje omiljene kombinacije, pa ih pogledajte u galeriji slika.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije za 50+

Izvor: Lepa&Srećna