Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, roditelji su desetogodišnje ćerke Nine koja je od mame nasledila talenat za muziku. Ipak, javno eksponiranje je još uvek ne zanima, a Jelena je tu za sve savete i podršku.

"Ja nemam fiksno radno vreme, ja sam sve vreme u kući sa svojom ćerkom, ali imam neki drugi problem. 'Izađi, 'ajde idi malo, provedi se', i zaista se trudim da nađem vreme za sebe, jer sam zapravo puno posvećena ćerki. Ona je sada peti razred, divno peva, ali ne želi još uvek javno da se eksponira sa tim", ispričala je pevačica u emisiji "Magazin IN".

Jelena smatra da danas nije lako biti jednako uspešan na svim poljima, a uz to i brinuti o sebi.

jelena tomasevic
ATA / Antonio Ahel 

"Teško je danas baviti se javnim poslom, ili bilo kojim drugim poslom, i voditi računa o sebi, biti fit, spremiti ručak i biti uključen u kućne poslove, a opet imati vremena za sebe. To je stvarno umeće i mislim da se većina žena još uvek bori sa tim, nismo još uvek to usavršile", istakla je pevačica, koja najveću pomoć ima od supruga Ivana Bosiljčića. Budući da ni njeni ni glumčevi roditelji ne žive u Beogradu, kada Ivan nije u mogućnosti Jeleni pomažu prijatelji.

"Bez pomoći je to misaona imenica. Nažalost, u Beogradu nemam majku i svekrvu, ali Ivan naravno pomaže, imam takođe i prijateljicu koja mi pomaže, to su mnogo bitne stvari kako bi onda i mogao da se posvetiš svom poslu i sebi na svaki mogući način", zaključila je Jelena.

Jeleni Tomašević oko ćerke i obaveza pomažu prijatelji
Foto: Aleksandar Jovano Author: Aleksandar Jovanovic Cile Description: Klub Sinema promocija albuma Jelena Tomasevic Ivan Bosiljcic Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Windows) Created: 2015:11:05 21:45:50

Ona se u istoj emisiji i našalila otkrivši jedan detalj iz doma, koji je nasmejao sve u studiju.

"Sa ukućanima sam na: 'Dobro veče, kako ste? Šta ima da se jede?' To pitam Ivana, ako nije na snimanju, ako jeste, onda ja skuvam", kroz smeh je ispričala pevačica.

Neke od porodičnih fotografija Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna