Nina Bosiljčić, ćerka pevačice Jelene Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića, ove godine proslavila je 10. rođendan i počela da se bavi folklorom, na šta su njeni roditelji izuzetno ponosni.

Jelena i Ivan su se i sami u detinjstvu bavili folklorom, za koji ih vežu prelepe uspomene, te im je posebno drago što će i njihova naslednica imati priliku da iskusi sve čari putovanja sa ansamblom i stvaranja prijateljstava za ceo život.

"Ja sam u njenim godinama počela da putujem na turneje sa folklornim ansamblom. Dobro se sećam tog osećaja samopouzdanja. Priželjkujem da još više putuje na rekreativne nastave i ekskurzije, jer smatram da je to važno za njen razvoj. Mnogo sam srećna što je Nina ove godine odlučila da se bavi folklorom, jer znam da otkriva jedan kvalitetan svet putovanja, druženja i učenja. Zanimljivo je da su deca svih naših prijatelja, sa kojima smo igrali u mladosti, takođe mali folkloraši, koji su već počeli da putuju i nastupaju", rekla je pevačica za magazin "Hello".

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić o ćerki Nini
Foto: Aleksandar Jovano Author: Aleksandar Jovanovic Cile Description: Klub Sinema promocija albuma Jelena Tomasevic Ivan Bosiljcic Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Windows) Created: 2015:11:05 21:45:50

Još samo nekoliko godina Ninu deli do tinejdžerskog doba, a Ivan kaže da se on i njegova supruga ne pribojavaju tog trenutka, već se trude da sa ćerkom stvore drugarski odnos.

"Baš nedavno sam joj rekao da sam jedva dočekao ove njene godine kad mogu sa njom ozbiljno da razgovaram, ali i da se šalim, kad počinje da odlučuje o sebi. I zaista to mislim. Primetio sam da joj, pored toga što sam tata, postajem i prijatelj", iskren je bio glumac za pomenuti magazin.

Porodica Bosiljčić ove godine je odmor provela u Crnoj Gori, a kako glumac i pevačica ističu, Nina je odmalena navikla da sa mamom i tatom ide na brojna putovanja.

"Ona je odmalena navikla da nas prati kad god je moguće. Do njenog polaska u školu mnogo smo zajedno putovali. Možda su nam najbolja letovanja bila kada smo u septembru, bez gužve, uživali na plažama. U međuvremenu naučili smo da dobro isplaniramo školski raspust kako bi mogla da bude i kod baka i deka u Kragujevcu i Užicu, ali i da putuje sa nama", objasnila je Jelena, a Ivan se nadovezao:

"Mi smo pored Nine mogli da letujemo i sami i u društvu, jer je ona, bez obzira na to da li ima dece oko nje, znala sama sebi da ispuni dan.Zato nemam osećaj da spadamo među roditelje koji sve podređuju deci."

Još fotografija Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna