Kejt Midlton nikad nije bilo teže - princ Vilijam i ona prolaze sa decom naporan period adaptacije na nove životne uslove. Trebalo je da im selidba donese sreću i uživanje u mirnijem porodičnom životu, ali su se svi njihovi planovi izjalovili.

"Bio je to veliki potez za njih, prilična smelost", kaže Kejti Nikols koja budno prati svaki pokret u kraljevskoj porodici. "Niko nije očekivao da će se poklopiti sa smrću kraljice Elizabete."

Selidba nikome nije prijatna, već je po pravilu veliki stres, čak i ako prelazite iz jedne luksuzne rezidencije u drugu. Kejt i Vilijam su se na taj korak odlučili upravo da bi bili bliže kraljici Elizabeti. Trebalo je i da im dolazak u Vindzor omogući lakši život sa decom, budući da su princa Džordža i princezu Šarlotu upisali u istu školu.

kejt midlton 0725512688.jpg
Profimedia 

"Oni žive kao ribice u staklenoj kugli", priča ekspert za odnose u kraljevskoj porodici. "A kad je tako, ona može da bude i najluksuznija - ostaje samo staklena kugla u kojoj se prati svaki vaš potez."

Ni u Vindzoru za Vilijama i Kejt nije bilo mira. Na dan kad su deca krenula u školu, 8. septembra, kraljica je preminula. "Za sve njih je ovaj period bio prepun stresa. Kejt se pretvara da je hrabra, trudi se da joj se na licu ništa ne vidi, ali strašno pati zbog svega što se dogodilo.

Pred kraj prošlog meseca je bio kratak raspust pa su proveli neko vreme zajedno, uživajući u porodičnom druženju, ali su se deca vratila školskim obavezama 31. oktobra", otkriva Nikols.

Prema njenim rečima, samo će deca i biti razlog da ostanu u Vindzoru inače bi se ipak preselili nazad u Kensington - ne žele da mališani još jednom menjaju školu. Mali Džordž i Šarlota su čak prisustvovali i ceremonijama organizovanim povodom sahrane kraljice, pogledajte i galeriju slika.

Profimedia Sahrana kraljice Elizabete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna