Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem ima desetogodišnju ćerku Ninu, koja sledi mamin modni stil.

"Sada je već velika, jako je visoka, može da obuje neke moje patike i štikle, i da joj ne budu mnogo velike. Već mi govori: 'Ovo mi sačuvaj kada porastem, ovaj nakit', već je rezervisala moje stvari", rekla je za "Blic" pevačica, te dodala:

"Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram".

Jelena, kako kaže, ne prati slepo trendove već nosi ono što se njoj u tom trenutku dopada.

"Ne pratim slepo trendove i mislim da ne stoji svakome sve, bitno mi je da nadograđujem svoj stil kroz godine. Nosim stvari koje su izašle iz mode i mislim da je to odraz sopstvenog stila. Ne volim mnogo da trošim novac na preskupe stvari, ali ne mogu da kažem da nemam i te kako kvalitetne stvari, naročito naših domaćih dizajnera", objasnila je pevačica.

Jelena Tomašević o ćerki
Foto: Dragan Kadić Author: Dragan Kadic Copyright: copyright Dragan Kadic Description: ENTERTAINEMENT, Izbiracica predstava premijera u Narodnom pozoristu, Jelena Tomasevic Software:Adobe Photoshop CS5 Windows Created: 2013:05:16 19:21:54

Jelenu mnogi doživljavaju kao simbol lepote, ali ona kaže da o sebi nema takvo mišljenje.

"Ne doživljavam sebe kao simbol lepote, ali svakako volim da neko osim što lepo peva ili glumi, izgleda lepo i oblači se pristojno, i to se stiče godinama, da znate da iznesete sve svoje talente. Vremenom sam naučila da prihvatim svoje mane, svako od nas ima nešto na sebi što bi da menja, ali shvatiš da si unikatan i drugačiji i da ne treba tu ništa dirati. Kako vreme prolazi, sve više volim svoje nesavršenosti", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna