Merima Njegomir preminula je u novembru 2021. godine, nakon borbe sa teškom bolešću i iza sebe je ostavila tri ćerke i sina. Ljubica Njegomir, jedna od njenih naslednica, kaže da ne prođe dan, a da ne pomisli na majku.

"Razne faze tuge i dalje prolazimo. Vidim da mi se u životu nameštaju situacije sa kojima nisam htela da se borim, a kao da mi ih ona šalje. Pre neki dan sam pomislila 'Mama uspori, molim te'. Želim da živim što ispravnije da bih jednog dana otišla na to mesto na kome će me sačekati mama", rekla je pevačicina ćerka za "Story".

U čast Merime Njegomir na Kolarcu će biti organizovan koncert, a njeni naslednici time su nastavili tradiciju koju je negovala njihova mama.

pomen Merimi Njegomir
ATA / Antonio Ahel 

Ljubica je sada otkrila i potresne detalje o tome da se njena majka do poslednjeg dana nadala ozdravljenju.

"Povod je tužan. Dok je Merima bila živa, ali se već znalo da je bolesna, profesor Nikola Rackov došao je na ideju da ponovo organizuje Kvintet snova, u kojem je mama svojevremeno pevala. Povod je trebalo da bude mamino ozdravljenje, ali je ona otišla mesec dana kasnije. Toliko se radovala koncertu jer je bio u njenu čast, videla ga je kao svetlo na kraju tunela. Inače Kvintet snova biće prvi u nizu koncerata fondacije koja nosi mamino ime", rekla je Merimina ćerka za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna