Sanja Kužet ponekad da svojim pratiocima mogućnost da samo zavire u njen dom, a sada ih je počastila i dužim snimkom u kojem je pokazala kako izgleda njeno jutro.

Prva stvar koju uradi po buđenju je da zaviri kroz prozor, a uživanje je potpuno budući da iz stana puca pogled na ceo Beograd. Zatim sledi čaša vode i odmah počinje trening.

Srećom, Sanja ima u stanu trenažni bicikl, pa je sigurno to jedna od tajni njene vitke linije. Poznato je da lepa voditeljka trenira i trčanje, a nedavno je uspela čak i da izdrži polumaraton u Beogradu!

Pravo sa bicikla, Sanja uskače u tuš kabinu, a onda se posveti nezi lica. U lakoj letnjoj haljinici, voditeljka seda za računar - počinje njen radni dan. Sve je u stanu luksuzno uređeno, ali i vrlo praktično. Sigurni smo da će dame interesovati u kakvom domu Sanja živi, pa zato pogledajte odmah ovaj snimak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna