Sećanje na smrt Merime Njegomir još razdire dušu njenih ćerki, a upravo se oglasila njena Ljubica, podsećajući da je prošlo tri meseca otkako nas je napustila slavna pevačica.

Ona piše kako joj se dešavaju neobjašnjive situacije koje joj pokazuju da ipak nije sama.

"Danas je 3 meseca od trenutka kada mi je ceo svet stao. Od trenutka kada si otišla... Možda zato što znaš da ne bih mogla.. Možda si upravo zbog toga sa mnom.. Na potpuno neobjašnjiv način… Tvoj miris i tvoje prisustvo, energiju, osećam svakodnevno.. Nisam sama... Shvatam da većina nekih neobjašnjivih situacija, istina koje mi se ukazuju su deo toga što si uz mene i što me čuvas", napisala je Ljubica.

Ona misli da joj to i pomaže da shvati i da svakim danom Merimina snaga postaje i njena snaga. Ipak, bez jednog ne može.

"Ali mama jedino imam problem sa potrebom za tim zagrljajem... Onim tvojim…Valjda ćemo i to nekako rešiti. Volim te toliko da… mama… rečima ne mogu opisati... ali ti znaš... Ja sam duša tvoje duše i to ništa ne može promeniti. Majčice moja, ljubi te tvoja Bubica", napisala je Ljubica ispod objave.

Ljubica je prva i upozorila da je Merima umrla od sepse, premda joj je bila postavljena dijagnoza karcinoma pankreasa. Prema njenim rečima, više puta je pitala doktora da li da uradi magnetnu rezonancu, a kad je na kraju obavila ovaj pregled, bez konsultacije sa lekarima, otkriven je rak. Naime, ultrazvučni pregledi nisu pokazali ništa alarmantno, a Merima se žalila na "čudan bol" i, kako kaže ćerka, sumnjala na pankreas. 

Kurir / Nemanja Nikolić Uz porodicu Merime Njegomir okupili su se brojni prijatelji i poštovaoci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna