Dragani Katić teško pada što njeni sinovi žive daleko od nje, ali sada ima razloga za veliku radost, koju je podelila i sa pratiocima na Instagramu.

Njen sin Boban Živanović upravo je završio master studije u Berlinu, a ponosna majka je objavila novost uz njegovu sliku i reči: "Ovaj moj lepi dečak je, od pre pet minuta, master arhitekture! Čestitam, srećo moja!"

dragana katic sin
Instagram / Dragana_Katic 

Dragana je samohrana majka i nije joj bilo lako da se odvoji od svojih blizanaca Bobana i Bojana. Ipak, uteha su joj divne vesti od sinova.

"Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca budu uspešna u tome što rade i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno.

Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca, tako da mi je to bio pravi "tajming" da odem, jer ne bih više izdržala", rekla je Dragana za "Grand news".

Boban je i u srećnoj ljubavnoj vezi, pa se svi nadaju da će možda Dragana postati uskoro i svekrva a možda i baka. "Boban je srećan i planira život u Berlinu. Rekla sam mu da ovde ima svoju porodicu, svoju zemlju i svoj stan", rekla je ranije voditeljka za Story.

"Kazala sam mu da ništa ne treba da trpi i da se vrati ako bude hteo, te da bi trebalo da trpi samo ako će ga to dovesti do ciljeva koje je zacrtao. Uvek ima odstupnicu i gde da se vrati. Nije izbeglica, već dete koje ima svoj dom", istakla je Dragana koja nikada nije mnogo govorila o ocu svojih sinova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna