Kad je majka folk diva, kao što je to Vesna Zmijanac, onda je teško sakriti porodičnu intimu, bar tako kaže njena ćerka Nikolija Jovanović.

Iako je i sama u muzičkim vodama, njena slava je još daleko manja od majčine. Ipak, njen partner Relja Popović i Nikolija imaju već popriličnu armiju obožalaca koji prate svaki njihov korak. Kad je reč o deci, Relja i Nikolija su želeli da ih zaštite od radoznalosti javnosti, pa su zato krili čak i ime druge ćerkice.

Konačno su sada rešili da ga obelodane. "Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana", rekla je Nikolija za Hello.

Ime Hana je hebrejskog porekla i spada u najstarija na svetu, a najčešće se tumači kao "milostiva" ili "u Božijoj milosti". Ono je popularno i u arapskom svetu, gde znači "talentovana" ili "puna znanja", kao i "vesnica radosti", dok je u persijskoj kulturi Hana bila "uzvišena" i "vladarka".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna