Biljana i Janko Tipsarević 2014. godine dobili su ćerku Emili, a 2020. sina Nou. Modna kreatorka kaže da bi ona i teniser voleli da imaju i treće dete, ali tek kroz nekoliko godina.

"Volela bih, ali možda tamo za 10 godina. Šalim se naravno, punim 39, pa ne bih mogla baš toliko da čekam. Možda za jedno 5, 6 godina. Volim ja tako da pravim te razlike od 6 godina, kao što je između Emili i Noe", rekla je Biljana u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

Kako je objasnila, sa proširenjem porodice žele da sačekaju jer Janko zbog poslovnih obaveza i dalje često putuje.

"Mislim da trenutno ni on ni ja ne razmišljamo o tome, jer nismo ni pričali o tome. Mi uvek sve planiramo, kada je za šta realno vreme. Ipak mislim da nije pravo vreme da dobijemo treće dete sada, u trenutku kada moj suprug stalno putuje i gradi kompanije koje su u inostranstvu. Čekamo da se neke stvari malo promene", rekla je kreatorka.

Biljana i Janko Tipsarević slave godišnjicu braka
Youtube/Printscreen/Pink 

Ona je dodala da joj je svejedno kog pola bi bila treća beba, a za ćerkicu Emili naglasila je da je ista tetka - Biljanina sestra Jovana Šešević.

"Moja sestra i Emili su jarac/devica u horoskopu i kao da ju je Jovana rodila. Karakterno su identične i jako liče. Jako sam srećna što imam sina i ćerku, a sad treće, svejedno mi je", rekla je Biljana u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna