Srpski teniser Janko Tipsarević je 20. marta 2019. godine pobedio na startu teniskog turnira koji se održava u Majamiju i pokazao da se vratio u formu, piše Lepa & Srećna.

Tipsarević, nekada osmi teniser sveta, vratio se posle duge pauze koju je napravio zbog povrede, a u ovom sjajnom poduhvatu ga je podržavala i i bodrila supruga Biljana Tipsarević. Biljana i Janko su u srećnom braku i imaju ćerku.

Lepa supruga poznatog tenisera je uspešna modna kreatorka i popularna je među poznatim damama zbog elegantnih haljina koje vešto osmišljava i kreira za svečane i dnevne prilike.

Zato i ne čudi činjenica da je ona popularna među modnim znalcima kao osoba sa istančanim ukusom. Mnoge dame je rado kopiraju, a ona se uvek trudi da isprati trendove i pokaže komade po poslednjoj modi.

View this post on Instagram

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on

Na sledećoj strani pogledajte Biljaninu haljinu koju mnoge moderne žene rado žele da imaju u ormanu!

PageBreak

Biljana je na Instagramu zapažena veštih kombinacija boja i dezena. Poznata kreatorka je dosta aktivna na Instagramu, gde je postavila sliku u neobičnoj haljini.

Ovakav asimetrični model haljine na preklop je savršen za elegantne prilike, a zlatno-žuti materijal od somota ističe Biljaninu figuru. Kreatorka je istakla svoj struk crnom trakom vezanom u mašnu, a cipele leopard printa dodaju notu ekstravagancije i čini ovaj stil zapaženim. Biljana se uz ovakav model odlučila za ležerno puštenu kosu i uvijenu u talase. Crna pismo tašna i velike viseće minđuše su zaokružili ceo stil.

Ako želite da izgledate zavodljivo i senzualno na svečanim događajima, možda će Biljanin predlog učiniti da budete zapaženi!

View this post on Instagram

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on

Izvor: Lepa & Srećna