Poznata modna kreatorka i supruga našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević nepogrešivo bira modne kombinacije za dan, a i za veče, piše Lepa & Srećna.

Modna kreatorka je poznata po svojim haljinama koje specijalno kreira za elegantne prilike. I sama Biljana voli da bude doterana i lepo sređena u svakoj prilici, a na njenom Instagram profilu možemo da je vidimo u dugim i elegantnim haljinama koje ističu žensku figuru.

BiljaninInstagram mnogi prate baš zbog njenog zanimljivog modnog ukusa, a većina modernih dama nalazi inspiraciju prema njenim odevnim izborima. Ovog puta modna kreatorka je iznela komade koji su svima pristupačni i pokazala kako se nosi teksasjakna u kombinaciji sa farmerkama.

View this post on Instagram

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on

Na sledećoj strani pogledajte kombinaciju koja je oduševila sve moderne žene!

PageBreak

Ceo ležerni izgled je začinila zanimljivom belom košuljom sa mašnom umesto kragne, plisiranom čipkom i tufnama na providnom delu rukava. Romantična i lepršava košulja je idealna za svaki dan, a i u večernjim kombinacijama je takođe efektna.

Biljana se uz ovakav stil odlučila za salonke sa leopard šarom i belu, reljefno dizajniranu tašnu sa zlatnim detaljima. Šminka je diskretna, a frizura lepršava i nonšalantna.

Modni izbor Biljane Tipsarević možete da nosite svaki dan, a uveče, kad postane hladnije tu je teksas jakna koja se - opet - vraća u modu!

View this post on Instagram

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on

Izvor: Lepa & Srećna