Janko i Biljana Tipsarević važe za jedan od najskladnijih parova koji već dugi niz godina neguju svoj brak. Oboje su veoma uspešni u svojim poslovima, a porodica je mesto gde nalaze mir i crpe energiju za nove poduhvate. Modna dizajnerka priznaje da je radoholik, a porodične i poslovne obaveze uspeva da uskladi jer svoj posao neizmerno voli.

 "Sve je stvar organizacije i postavljanja prioriteta, nisam neko ko voli da odmara. Naravno da mi prija u nekoj dozi ali onda dobijam niz inspiracija, ideja i nekako univerzum mi otvara mnoga vrata i šalje interesantne ljude u moj život. Obožavam svoju porodicu, prijatelje, ali i posao. U svim tim relacijama uvek sam za akciju i kreiranje nezaboravnih trenutaka jer ti momenti čine život i uspomene. Ne volim da živim u prošlosti, već u sadašnjosti maštajući o budućnosti, ali sa velikim entuzijazmom, pozitivnom energijom i ljubavi prema ljudima kojima sam se okružila", rekla je Biljana koja uživa u odrastanju sina i ćerke.

"Porodica je stub i osnov svega u našem slučaju. Veliko razumevanje i međusobna podrška mora da postoji. Noa je još beba, ali Emili nje. Svesna je da mama i tata rade, te da imaju obaveze iz razloga jer volimo i želimo da bude ponosna na nas, da od malih nogu ima radne navike i da ništa neće dobiti na tacni ako se sama ne potrudi",  poručuje kreatorka za "Blic" i dodaje:

"Trudimo se da ih vaspitavamo da budu srećni i zdravi, da cene sebe i svoju okolinu. Da budu skromni i da cene sve što u životu imaju, a pre svega ljubav i veliku porodicu. Svakako da je beba mala, Noa je napunio tek 15 meseci, a Emili ide u školu i veoma je vredna kada su nastavne aktivnosti u pitanju, ali i vanškolske u kojima maksimalno učestvujem jer smatram da je detetu bitno omogućiti da iskusi različite veštine, a na njima je da izaberu svoj omiljeni sport, muziku, umetnost... U svemu tome imamo veliku podršku mojih roditelja koji su tu za sve što treba, kada mi kao roditelji ne stižemo da budemo tu" , objašnjava Tipsarevićeva.

 Izvor: Lepa&Srećna