Poznata kreatorka Biljana Tipsarević je prilikom svog gostovanja u emisiji "Premijera vikend specijal"  otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života, koje javnost nije znala.

Gostujući u emisiji ispričala je kroz smeh kako se upoznala sa svojim suprugom Jankom Tipsarevićem.

"Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao, a moj komšija me je hvalio kod njega, pa je on zatražio moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Zvao me je na telefon, sreća, pa se nisam javila u tom trenutku. Nakon godinu dana smo se upoznali preko prijatelja, kada mi je rekao da već ima moj broj telefona i pita se što mu se ne javljam već godinu dana", kroz smeh je rekla modna kreatorka, a zatim je dodala:

"To je sudbina. Da sam se javila pod tim okolnostima tada i da je zahtevao da se upoznamo, ja bih to odbila istog trenutka. Malo sam staromodna, volim kada se muškarac udvara ženi i kada je osvaja. Sva sreća pa se nisam javila", šaljivo je ispričala svoju sudbinu i ljunavnu priču Biljana Tipsarević.

Biljana i Janko su u braku od 2010. godine, imaju devojčicu Emili i dečaka Nou. Imaju veoma skladan i miran brak, stalno putuju i veoma su posvećeni porodici.

Izvor: Lepa&Srećna