Kada naiđu teški trenuci, članovi porodice su prvi kojima se Lena obraća. Upravo tome, kako objašnjava, uči i svoje naslednike.

"Sa prijateljima i porodicom i te kako pričam o svemu, i decu učim da budu otvoreni i da kažu šta osećaju, da razumeju svoja osećanja. Uvek sam se trudila da kad uđem u prostoriju unesem pozitivnu energiju, to se čita nekada kao da ste neka mirna i savršeno iskontrolisana osoba, a zapravo samo mislim da je svakome dovoljan sopstveni problem. Ljudima oko sebe volim da unesem svetlo u život koliko god mogu, i to mi pomaže da i sama pronađem svetlo u sopstvenim iskušenjima", rekla je pevačica za "Blic".

Suprug i sinovi su njeno utočište i sigurna luka, i s ponosom ističe da je srećna što je izgradila porodicu punu ljubavi i razumevanja.

"Zahvalna sam Bogu na suprugu i deci, na porodici i prijateljima, ja sam zaista voljena i umem mnogo i strastveno da volim, to je za mene suština života. Svi ostali uspesi ostaju kao neke zanimljive crtice, ali ljubav nikada ne prestaje", iskrena je bila Lena.

Lena Kovačević o mužu i deci
LepaiSrecna 

Kada je reč o fizičkom izgledu i modnom stilu, Lena Kovačević važi za jednu od najnegovanijih i najelegantnijih dama na javnoj sceni.

"U ovom poslu je velika prednost što ste okruženi ljudima koji mahom imaju stila više nego vi i od njih učite, vidite šta radi, a šta ne. Ima osoba koje stil i estetiku nose u sebi i sve što taknu pretvaraju u lepo, od takvih sam mnogo naučila i uvek me inspirišu", objasnila je ona svoje viđenje stila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna