Ko god je čitao novine ili gledao televiziju u poslednjih 50 godina, zna za Kamilu Parker Boulz, najpoznatiju raspuštenicu na svetu! Ovaj, za neke i uvredljiv naziv, dobila je razvodom od Endrjua Parkera Boulza 1995. godine. Tada je i njena veza sa princom Čarlsom postala ponovo glavna tema medija.

Sada je Kamila, konačno, otvorila dušu u intervjuu za britanski Vog, a sve najviše interesuju detalji ove slavne ljubavi na britanskom dvoru. Kamila i Čarls su bili u romantičnoj vezi pre njegovog braka sa Lejdi Di, a mnogo tekstova je posvećeno njihovom odnosu i tokom prinčevog braka. I sama princeza Dijana je, jednom prilikom, rekla: "U ovom braku postoji troje ljudi".

Nakon kraljevskog razvoda o kojem je brujao čitav svet, Kamila i Čarls su ponovo bili zajedno. Ona u julu puni 75 godina, a sa princom je, formalno, već četvrt veka. Bila je prva raspuštenica kojoj je dozvoljeno da se venča sa naslednikom britanskog prestola.

"Nije lako", kaže vojvotkinja. "Toliko su me dugo kritički analizirali da čovek rosto mora da nađe način da  s tim živi. Niko ne voli da ga stalno posmatraju i, znate, kritikuju i... ali mislim da sam se, na kraju, uzdigla iznad svega i saživela s tim. Morate da nastavite da živite", objašnjava. Ističe kako je nadživela svoju majku i kaže da joj je i danas čudo što je uopšte živa.

Najveća nagrada joj je stigla pre pet godina, kad je Elizabeta II objavila kako bi volela da, nakon njene smrti, Kamila bude kraljica. Kako je to postigla?

Neprestano radi i trudi se da ne privlači pažnju, mišljenje je britanske javnosti koje prenosi i Vog. Ona je zaštitnik više od stotinu dobrotvornih organizacija čiji rad potpomaže, a radni dan joj traje duže nego što bi se u njenim godinama očekivalo. Da li danas uopšte stiže da se viđa s princem za kojeg se udala posle tolikih peripetija?

"Ponekad ni to nije lako, ali se uvek potrudimo da se bar jednom dnevno sretnemo", priznaje. "Nekad ličimo na dva broda koja prođu jedan kraj drugog u noći, ali uvek  posedimo malo i popijemo čaj, popričamo o tome kako smo proveli dan. Ugrabimo jedan trenutak. Lepo je znati šta se dešava onom drugom. A kad negde odemo, najlepše je kad samo sedimo i čitamo, svako svoju knjigu, u svom uglu iste sobe. Vrlo smo opušteni, jer znamo da ne moramo da održavamo konverzaciju. Samo sedimo i zajedno smo", priznaje Kamila.

Sa Čarlsom je ljubav i posao vode na najrazličitija mesta - pogledajte i sami u našoj galeriji slika!

Profimedia Udajom za princa Čarlsa konačno krenula na put ka britanskom prestolu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna