Dragana Mićalović je objavila predivan snimak sa venčanja svoje prijateljice Marije Mišković na kojoj se vidi da je uhvatila bidermajer! Ovaj simbol, izgleda, ima pravo značenje za lepu glumicu, jer komentar glasi: "Ko hoće nek čestita, ja sam sledeća".

Prva se javila glumica Sloboda Mićalović koja, sigurno, zna i želje i planove svoje sestre, jer je odmah dodala "ja hoću", a Dragana joj uzvratila rečima "za tebe znam".

Već duže vreme, javnost se pita šta se dešava u njenom ljubavnom životu. Tvrdila je da ne krije dečka već da samo ne želi da meša posao i privatni, ljubavni život. Dosta se nagađalo o njenoj vezi sa Stevanom Purićem, bivšim mužem pevačice Jovane Jo.

Šuškalo se i o veridbi, ali je Dragana stavila tačku na to, rekavši prošle godine da joj u ljubavi ne cvetaju ruže. Magazin Story je tada objavio da je raskinula.

Da li je sada ipak došlo do pomirenja ili glumica ima novog momka, svi jedva čekaju da vide! Ona izgleda lepše nego ikad u šta ćete se i sami uveriti u našoj galeriji slika!

ATA Images/Antonio Ahel, ATA / Antonio Ahel Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna