Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati

NJIHOVA VEZA JE ZAPANJILA CEO SVET: Brižit Makron konačno otkrila sve o svom odnosu sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh

Brižit Makron je bez dlake na jeziku otkrila kako izgleda živeti sa 24 godine mlađim muškarcem!

Izvor: Foto: Profimedia

Tek je nedavno Prva dama Francuske Brižit Makron prekinula medijsku tišinu i u retkom intervjuu otkrila sve o svom odnosu sa suprugom, francuskim predsednikom Emanuelom Makronom. Iako su njeni ispadi retki, šema je gotovo uvek ista - dok se u kuloarima šuška da je ona ta koja je glavna u njihovom odnosu, svojim izjavama pokušava naglasiti kako su u svemu ravnopravni, čak i uprkos činjenici da je 24 godine starija od njega.

Otkako je 2017. godine postao najmlađi predsednik Francuske još od Napoleona, Emanuel Makron u žiži je interesa javnosti, ne toliko zbog svojih političkih odluka, koliko zbog braka s 24 godine starijom Brižit Makron. Njihova veza je od samog početka izazivala sablažnjavanje javnosti, posebno nakon što se saznalo da je sve započelo još u školskim klupama gde je danas gospođa Makron bila nastavnica, a francuski predsednik učenik.

Povezane vesti

Kada je u februaru 2019. godine obavljena biografija "Madame La Presidente", iz nje se moglo lako zaključiti kako su Makronovi pomoćnici svim silama želeli zadržati njegovu suprugu u senci, najviše jer su bili svesni koliki ona ima uticaj na njega, a nakon što je većina od njih poslednjih meseci napustila svoja radna mesta, čini se da je došlo vreme da i Brižit Makron o svemu progovori.

Tako je u junu 2019. godine odlučila olakšati svoju dušu i reći sve što joj je na pameti, a čast da nakon duže medijske tišine dobiju ekskluzivni intervju s Prvom damom Francuske, pripala je tamošnjoj radio stanici RTL. Iako se svih ovih godina šuškalo da se Brižit zbog većine predsednikovih odluka, ali i načina ponašanja prema njemu ponašala kao majka, a ne supruga, kao i da je njegovo ponašanje smatrala razmaženim, ovoga puta ona mu je stala u odbranu.

Na sledećoj strani pročitajte šta je sve Brižit otkrila o svom odnosu sa francuskim predsednikom!

Izvor: Foto: Profimedia

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...