Nataša Bekvalac u prvom braku sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila je ćerku Hanu, zatim je bila udata za Ljubu Jovanovića, a potom za Luku Lazukića, sa kojim je dobila mlađu naslednicu Katju.

Pop zvezda u februaru 2020. godine održala je veliki koncert u Areni, a sada je odlučila da zakaže još jedan i uporedila ga sa razvodom.

Naime, Nataša je istakla da je organizaciju koncerta podnela stresnije od kraha brakova, kao i da joj nije bio problem da ćerkama objasni zbog čega se rastaje od muževa.

"Zakazala sam koncert u Areni, žena sam koja se vraća svom mučitelju. Iskreno, stresniji mi je bio koncert u Areni nego razvod. Kad se razvodiš, emocija je jasna, pre toga patiš, a kada do razvoda dođe, već je rešeno. Mojoj deci nije bilo teško objasniti zbog čega se razvodim, one su pametne i razumele su", rekla je pevačica za "Alo".

haljina natase bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

Ona je govorila i o tome da li veruje u Boga i da li posećuje crkvu.

"Nisam ti ja dobra adresa za to, to možeš da vidiš po mom životnom putu. Ne posećujem manastire i crkve. Generalno da, verujem u Boga, ali to je sve", iskrena je bila Nataša, koja je priznala i da utehu u teškim momentima traži u hrani.

"Devojke su u poslednjem periodu jako gladne emocija. Na primer, ja imam prejedanja uveče jer time nadomeštam ono što mi je emotivno potrebno. Dakle, nisu devojke krive što su debele, već muškarci", zaključila je pevačica.

Nataša je poslednjih meseci izgubila nekoliko kilograma i liniju dovela do savršenstva, a fotografije koje to dokazuju možete videti u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna