Bojana Ristivojević, voditeljka jutarnjeg programa na TV "Prva", iskoristila je nekoliko slobodnih dana kako bi sa naslednicom uživala na moru.

One su otputovale u Crnu Goru, a koliko im prija boravak na letovanju dokazuju i fotografije koje je voditeljka podelila.

Bojana je pokazala kako uživa u bazenu, ali i kako sa ćerkom pozira na obali, dok su mnogi primetili njenu vitku liniju u crnom bikiniju.

Bojana Ristivojević
Instagram/bokalica 

Voditeljka se, inače, porodila pre devet meseci, a pre nekoliko nedelja je otkrila da još nije vratila kilažu koju je imala pre trudnoće, iako se mnogi slažu da se to na njenom telu ne vidi.

Bojana Ristivojević
Instagram/bokalica 

"Moram priznati da ne mislim da sam vratila liniju brzo, još nisam došla do stare kilaže. Jednostavno, hranim se zdravo, ništa ne izbegavam, niti držim dijete. Samo ne volim previše slatko. Nekad mesecima ne jedem hleb, ne jedem brzu hranu, a i genetika mi je takva - svi u porodici su mršavi. Doduše, i ćerku često nosim i igram se s njom pretvarajući se kako treniram, pa je podižem i spuštam kao tegić. Sigurna sam da mi je i taj "trening" koristio", rekla je nedavno Bojana za magazin "Lena".

Podsetimo, voditeljka je nedavno priznala da se od bivšeg partnera, Mitrinog oca, rastala na samom početku trudnoće, ali da smatra da je donela dobru odluku.

"Naravno da je bila teška odluka, ali jednostavno sve prođe. I sad sam sigurna da je ta odluka bila ispravna. Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života", istakla je ranije šamantna plavuša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna