Pevač Aco Pejović priznaje da mu je kafana porok, ali da mu supruga Biljana i naslednice Marija, Magdalena i Iva to ne zameraju.

"Volim da skitam i da se opustim u kafani. Eto, ako je to porok, mogu odmah da kažem da ga se nikad neću odreći. Žena i ćerke su mi ispred svega, čuvam ih i branim, ali ne mogu da kažem da sam tip muškarca koji svake večeri sedi kod kuće. Ćerke i supruga su navikle na moj način života, tako da tu nema problema. Bitno je da u našoj porodici sve funkcioniše kako treba", rekao je pevač za "Informer".

On je objasnio da nije strog otac, ali da neka pravila u njihovom domu postoje i da se poštuju.

Aco Pejović o vaspitanju ćerki
ATA / Antonio Ahel 

"Kod nas u kući se razgovara o svemu, nema tabu tema. Ćerkama stalno govorim da od mene i svoje majke nemaju većeg prijatelja. Često im govorim ovako: 'Deco, čuvajte mi obraz i živite punim plućima'", iskren je bio Pejović.

Iako voli kafanu, najlepše mu je ipak, na sceni, za mikrofonom.

"Bina je moje carstvo, tu mi je lepo i prijatno. Jedino što mi teško pada je kada moram zbog posla da putujem. Teško je kada moraš automobilom ili avionom da dolaziš do neke bine, a sve ostalo je pesma", zaključio je za pomenuti list Aco Pejović, koji je sinoć održao prvi od tri koncerta u nizu koji su zakazani na beogradskom stadionu Tašmajdan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna