Pop zvezda Nataša Bekvalac više od dve decenije je na javnoj sceni, a o njenom izgledu pričaju i muškarci i žene. Poslednjih meseci je smršala i liniju dovela do savršenstva, ali kaže da joj, uprkos tome, uvek fali samopouzdanja.

"Imam veoma poljuljano samopouzdanje još od najranije mladosti. Možda ne deluje tako, ali sam kao mlada žena i devojka bila jako, jako nesigurna. Pa i dan-danas sam. To su svakodnevne borbe, iako delujem kao neko ko 'puca' od samopouzdanja, to nije tako", otkrila je Nataša za "Kurir" TV.

Pevačica kaže da joj lepota često predstavlja opterećenje, jer smatra da isticanjem nje u prvi plan ostali kvaliteti padaju u drugi.

gorki_list_04112021_0053.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Nikada nisam igrala na tu kartu, taj epitet mi se lepio, nisam ga ja sama sebi davala. To je uvek bilo opterećenje, jer je to nešto što se uvek stavljalo u prvi plan", istakla je Nataša.

Novosadska barbika nedavno je mnoge oduševila perfektnom linijom i fotografijama u kupaćem kostimu, koje možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna