Svi pevači su se obradovali konačnom povratku na scenu posle epidemije korona virusa, pa su zakazani brojni nastupi. Među njima je sigurno iNataša Bekvalac koja uživa u novim susretima s publikom. Ipak, velika pauza je za mnoge bila i izazov u pogledu novca, pa su novinari i lepu Natu pitali da li uvek ima rezervu "za crne dane".

"Ne, ne daj bože da se nešto desi, znači bukvalno za kilo hleba. Moj odnos prema novcu se nije promenio", kazala je Nataša za Informer. Da li voli da se kocka?

"Metaforički da. Kada je kocka kao kocka u pitanju osetila sam par puta tu draž i mislim da bih vrlo lako mogla, kada bih to u kontinuitetu radila, mogla da ne izlazim iz kockarnice. Kao porok mi se ne dopada, ali kao zabava - uvek valja baciti kocku", kaže lepa Nata.

Njen najveći izdatak ovih dana je renoviranje stana. "Iskreno da kažem toliko trošim novca da ne znam kako to napreduje, sve je onako đuture. Kada je leto u pitanju, dva meseca ću renovirati svoj stan, a mesec i po dana ću sa ćerkama biti na baš lepim destinacijama", planira Bekvalčeva.

Nataša je već i ranije uredila neke delove doma, pa zavirite u galeriju slika da vidite detalje!

Instagram/Bekvalceva Ćerka Nataše Bekvalac proslavila treći rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna