Poznato je da je Nataša Bekvalac veliki emotivac koji često svoje životne borbe i radosti razotkriva u svojoj muzici. Ona o svojim strahovima otvori otvoreno i bez zadrške, i ne krije da je uprkos svom uspehu koju je postigla jako nesigurna.

"Nisam uspela da pobedim neke strahove za 20 godina karijere, najviše se bojim sebe! Sa 42 godine sam i dalje strašno nesigurna. To je u kodu svake žene koja živi u Srbiji, stalno se pitam da li sam dovoljno dobra. Generacijama su nas tukli u glavu da nismo dobre i da ne vredimo. Od trenutka kada sam snimila prvu pesmu, ja sam žargonski rečeno sišla sa valova roditelja uz pomoć koja mi je trebala, pa sam vraćala novac. Intenzivno radim već 22 godine. Ja sam zaista mnogo novca zaradila u životu, strašno mnogo ulažem u posao, nemam skupe nakite, sem ponekih komada za koje me nateraju",  rekla je nedavno za " Premijeru" Nataša.

Natašu najbolje poznaju njeni najbliži, pre svega sestre Kristina i Dragana. "Novosadska barbika" je jako bliska i sa sestrom Tanjom Mrkić koja je sada otkrila njen veliki strah. Naime, ona je na Instagramu objavila video snimak na kom se vidi da Nataša silazi niz stepenice jer ne sme da koristi lift.

"Moja princeza se boji lifta", napisala je kratko Tanja.

Nataša Bekvalac instagram/bekvalceva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna