Sestre Dabović privlače mnogo pažnje javnosti. Donele su brojne medalje Srbiji, ali veliki je broj onih koje zanima njihov život van košarkaškog terena. Najstarija, Jelica izazvala je buru kada je ispričala da ih je otac u detinjstvu zlostavljao, a o Milici se neretko govori zbog privatnog života.

"Često pomislim na izreku ‘da su mi one godine, a ova pamet‘. Sve bih promenila, od početka do kraja. Ne bih menjala jedino sina, ali njegovog oca svakako bih. Zaradila sam velike pare i ne stidim se to da kažem. Radila sam i stekla stan, kola i garderobu. Ništa mi nije palo s neba. Ali, i to je imalo svoju cenu. U noćni klub nisam otišla 15 godina. U kafanu sam ušla nekoliko puta, ali samo kad bi me sestra Ana povela. Nikada nisam pila, ni pušila. Kafu nisam okusila. To niko neće da pomene, ali će se zato svi baviti mojim tetovažama i nazivati me starletom samo zato što nemam problem da objavim sliku u kupaćem kostimu", rekla je nedavno za Hello! Milica, a njene reči potvrdila je mlađa sestra Ana.

"Znate kako se kaže, krv nije voda. Nas četvoro dece, tri sestre i brat, odrasli smo u istoj porodici i odmalena su nas učili istim stvarima. Milica je aktivna na društvenim mrežama ali, baš kao ja, vodi prilično miran život. Ne zanimaju nas noćni život, gužva, alkohol... Uživamo u šetnjama, naročito uz more, volimo da se sunčamo, da idemo u bioskop. Obično ona vodi mene. Kada smo zajedno, stvarno lepo provodimo vreme, mnogim stvarima se podjednako radujemo", rekla je ona i naglasila da je Milica izuzetno disciplinovana. 

"Poznata sam po tome što u sezoni maksimalno poštujem sva pravila, ali kad se opustim, sve nadoknadim. (smeh) U tome smo Milica i ja različite. Ona je izuzetno disciplinovana i ne priznaje odstupanja, a to se vidi i po njenom telu. Zahvaljujući zdravom načinu života nikada nije bila povređena. Što se tiče ishrane, ja se i dalje tražim. Pre nekoliko godina prestala sam da jedem meso i mlečne proizvode, i to mi prija. Iskreno, najbolje sam se osećala i po mom mišljenju najbolje izgledala kada sam jela sirovu hranu koju mi je pripremala Maja Volk", ispričala je Ana. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna