Bivša košarkašica Milica Dabović iza sebe ima bolna iskustva i emotivne promašaje. Najveći životni udarac doživela je od oca svog sina. Na početku ljubavi mnogo toga nije znala, a kasnije, kada je istina izašla na videlo, bila je u šoku, slomljena i povređena. Zbog svega, kaže da će se truditi da njen sin Stefan nikada ne sazna ko mu je otac.

"Trudiću se da moje dete nikada ne sazna ko mu je otac zato što smatram da taj čovek nije zaslužio jedan trenutak vremena da mu njegovo rođeno dete posveti, ukrao je od njega sve što je mogao da ukrade, od mene je odneo i ukrao sve što je mogao i nastavio je to da radi, ne samo drugim ženama, nego i drugim ljudima, poslovnim, prijateljima, porodicama, svojoj ćerki koja sada ima 12, 13 godina, tako da ja njega neću sprečiti ako on to poželi, ali ću se truditi da mu to ne nedostaje u životu i možda ja budem imala malo sreće, pa me Bog pogleda i nađem njemu oca kojeg zaslužuje",  priča Milica za "Republik"u i dodaje da njen bivši nikada nije pokušao da dođe do nje i deteta:

"Nije i mislim da neće jer on je osoba koju sam ja prijavila policiji. Mnoge žene zakasne, ja sam sklona opraštanju i to me ničemu nije dovelo i odvelo kroz život, ja znam da oprostim i nastavim dalje. Šimi sam opraštala jer sam ga volela, Ljubi sam opraštala jer je otac mog deteta, a nisam ga volela, zato sam i mogla bez njega i mi uopšte nismo živeli zajedno, nismo se zabavljali, ja sam htela da uskočim u mirnu luku, da nađem normlanu i dobru osobu koja će mi napraviti dete i imati razumevanja za njega i biće mu to, ali kada se čovek dva puta opeče i guštera se boji", rekla je Milica.

Bivša košarkašica se često nalazi na meti kritika zbog objava na društvenim mrežama, a kakvim se fotografijana radi pogledajte u galeriji:

Instagram/Milica Dabovic Životna priča Milice Dabović nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna