Iza zategnutog tela Milice Dabović stoji mnogo truda i rada u teretani, a čini se da je nekadašnja košarkašica uspela da pronađe i boju kose i stil odevanja koji najbolje ističu njene atribute. Milica je jednom prilikom ispričala da je promenila na sebi ono što joj se nije dopadalo.

"Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo", rekla je nedavno Milica u emisiji "Generalka", i istakla da je uradila zube jer su joj bili slomljeni tokom utakmice.

"Kao mlada uvek sam se ‘pućila‘ na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala," ispričala je Milica.

Na internetu se pojavila stara fotografija Milice Dabović na kojoj se jasno vidi koliko se košarkašica promenila.

Fotografija je izazvala mnogo komentara na društvenim mrežama, dok se jednima više dopada smeđa Milica, drugi smatraju da je atraktivnija kao plavuša.

Milicu često kritikuju zbog objava na Instagramu, a o kojim se tačno fotografijama radi pogledajte u galeriji ispod:

Instagram/Milica Dabovic Životna priča Milice Dabović nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna