Nele Karajlić odlučio je da se sa suprugom Sanjom skloni sa beogradskog asfalta i oazu mira pronašao je na Kosmaju.

"Kupio sam kuću, staru sto godina, malo je doradio. Pravim domaću rakiju, a za džem je zadužena supruga. Zna se ko je rakija, a ko džem, kod nas je prirodna podela", kroz osmeh je otkrio Nele za “Blic” i dodao:

"Ova godina će biti rodna, kruška je odlična, kajsija onako, šljiva nije dobra, ali mislim da će grožđe biti dobro. Vino će da teče kao mleko."

Nele Karajlić
Youtube / Printscreen / Kurir 

Nele je ponosni otac dvoje dece - ćerke Jane i sina Srđana. Jana je veterinarka, a Srđan je krenuo očevim stopama, pa su zajedno sarađivali i na nastavku serije "Složna braća", a Nele smatra da svaki umetnik mora da bude sujetan.

"Svaki umetnik mora da ima sujetu, jer ta sujeta gura tebe da bi bio to što jesi. Advokat ne bi smeo da bude sujetan, ali umetnik mora da bude. Između mene i sina još uvek postoji neki odnos otac i sin, tako da on ne može da bude baš oštar prema meni, koliko ja mogu prema njemu", iskren je bio umetnik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna