Milica Dabović je, naime, sada otvoreno govorila o tome da ne želi da njen sin upozna svog oca jer ju je on, kako je ispričala, više puta obmanuo.

Ovo, međutim, nije prvi put da je košarkašica govorila o najbolnijoj temi u svom životu, a jednom prilikom otkrila je da njenom nasledniku izuzetno fali očinska figura.

 "Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije", rekla je svojevremeno Milica za Toxic TV.

Milica Dabović o porodici i novom dečku
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"Iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole", dodala je tada sportistkinja.

Podsetimo, ranije se pisalo da je Milica naslednika dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, a ona je kasnije pojasnila da je to drugo ime iste osobe.

Njegov pravi identitet vodi se pod imenom Lj.H. i poznato je da je sa Novog Beograda, a Milicu je, kako se navodilo, u više navrata opljačkao i iskoristio, iako se predstavljao kao "milioner iz Beča".

Milica Dabović često privlači pažnju svojim izdanjima, a neke od njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Izdanja Milice Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna