Vest o romansi atraktivne pevačice Milice Pavlović i sedam godina mlađeg vaterpoliste Nikolasa Saveljića prošle godine je dospela u javnost, nakon što su ih odale fotografije na društvenim mrežama, a pevačica do sada nije želela da o tome govori za medije.

Sinoć je, gostujući u emisiji "Amidži šou", prvi put otkrila detalje veze sa zgodnim sportistom, inače sinom bivšeg fudbalera Niše Saveljića.

Milica je ispričala da je sa Nikolasom bila u ljubavi godinu i po dana, kao i da su se krili kad god bi se viđali u Beogradu.

"Mi više nismo u vezi, imali smo lepu ljubavnu priču. Trajalo je godinu i po dana. On živi u Americi, bavi se vaterpolom, završio je koledž. Viđali smo se u Crnoj Gori, svuda negde... Na kraju kad je došao u Beograd, uhvatili su nas. Ne znam što sam toliko krila našu vezu. Šetala sam Kalemegdanom sa njim, stavljam kapuljaču, jao, šta sam sve radila (smeh). Katastrofa, jadan dečko sa mnom. Mlađi je od mene sedam godina, on je vaspitan, dobar dečko, upoznala sam njegovu majku, njegovu sestru. Imali smo poteškoće oko putovanja, zbog korone", otkrila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Milica se sinoć prvi put osvrnula i na sukob sa Anom Nikolić, koji je nastao nakon što je Ana na svojim nastupima počela da izvodi izmenjenu verziju pesme "Provereno", koja je prvo bila ponuđena njoj, ali je ona odustala od snimanja, da bi nakon toga pomenutu numeru kupila, snimila i na novom albumu objavila Milica Pavlović.

"Iskrena da budem, ja ovo ne zaslužujem. Izdala sam album, odmah se izdvojilo 4 ili 5 numera. Radila sam dve godine na ovom albumu. Tri nedelje nakon što je izašao album izašla je demo verzija pesme "Provereno", koju peva Ana. Svi to radimo, pevamo, preslušamo, jedni, drugi, na kraju odlučimo da li ćemo da uzmemo pesmu. Mislila sam prvo da Ana nema veze sa puštanjem njene verzije u etar, sa izmenjenim tekstom itd. Navikla sam da primam niske udarce. Ne želim da sažaljevam sebe, poštujem sebe, nemam nijednu crnu mrlju. Ovo nije u redu, ovo nije lepo. Ana na društvenim mrežama tu demo verziju postavlja, najavljuje nastupe sa tom pesmom, a Braja je meni prodao tu pesmu, imam ugovor, i samo ja. Ana ima pravo da izvodi finalnu verziju, al' ne takvu, sa drugim tekstom. Zbunjuje publiku, ona će sigurno ovo gledati. Ana, sram te bilo! Sram te bilo svog imena, svoje karijere, kao klinka sam gledala u nju, zamišljala da budem zvezda. Od nje je objavljen snimak. Danas je objavljen snimak kao zvanična njena numera. Ja nju ne poznajem, očekivala sam da će me pozvati, ali nije. Ovo je dno dna što radi, ona sad ovo i te kako koristi. Meni da se desilo tako nešto, živa bih se pojela. Zvala bih je i kupila pesmu da joj odnesem, da se iskupim za to. Izvinila bih se, jer sam ja takva", rekla je Milica.

Neka od izdanja Milice Pavlović koja su privukla pažnju javnosti pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / senoritamilica Uloga u filmu "Pevačica" donela joj je novo iskustvo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna