Aco Pejović otkrio je da je veoma slab na decu, a posebno na njihovu tugu.

"Krene mi suza da niko ne vidi kad vidim neke klince na semaforima koji prose... Slatko, lepo dete, vidiš da je puno života i sad umesto da je na nekom lepom mestu, u školi, ono je tu i traži neki novac za koji mu je neko rekao da traži", ispričao je pevač u emisiji "Sceniranje".

Pejović je ponosni otac tri ćerke, ali je, kako kaže, na decu bio najranjiviji i dok nije imao svoje naslednice.

"Ništa me u životu ne može tako uzdrmati kao dečija nesreća. I dok nisam imao svoju decu na njih sam nekako bio najslabiji. Žao mi bude, to su mala bića, šta su oni nekome skrivili da bi to neko maltretirao", iskren je bio pevač.

Aco Pejović smršao 10 kilograma
ATA / Antonio Ahel 

Aco Pejović je, inače, nedavno govorio o svojim ćerkama, te istakao da im ne brani da imaju momke.

"Kad treba strog sam otac, ali u principu nisam. U bitnim momentima, kada klincima treba da pokažete ko je glavni u kući i da je to što govorite za njihovo dobro, onda moram da budem strog. Dozvoljavam ćerkama da imaju momke. Nisam protivnik toga, jer je to prirodno i normalno. Oni dolaze kod mene u kuću kako bih ih upoznao. Momke prvo ispitam šta im rade mama i tata", rekao je nedavno za "Blic" pevač koji se trudio da ćerkama usadi prave vrednosti.

"Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame", rekao je svojevremeno Aco za "Hello!".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna