Ljubavna priča poznatog para počela je 2016. godine, nakon što su se zvanično upoznali, iako su se mnogo puta pre toga sretali u prolazu. Aleksandra Prijović često je pevala na proslavama koje su organizovali Boba Živojinović, Filipov otac, i Lepa Brena, Živojinovićeva maćeha.

"Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja", ispričala je Aleksandra jednom prilikom, te otkrila kako su se nakon toga sreli u jednom klubu, gde joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, na šta se ona samo nasmejala i pomislila kako priča gluposti. Sutradan joj se Filip javio na Instagramu, počeli su da se dopisuju i od tada su nerazdvojni.

Aleksandra je svojevremeno ispričala da je odmah znala da će Filip biti njena ljubav za ceo život, a otkrila je i da ju je osvojio jednim jednostavnim gestom.

"Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla 'ništa', jer znate kako je u početku - kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni. Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu", izjavila je pevačica.

Aleksandra Prijović promenila frizuru
Nemanja Nikolić 

Nakon dve godine veze, u junu 2018. godine, par se venčao u Beogradu. Najpre je održano crkveno venčanje, a potom i ceremonija građanskog venčanja i svadbeno slavlje kojem je, prema pisanju medija, prisustvovalo gotovo 900 zvanica. Aleksandri Prijović kumovao je kolega Aco Pejović, dok je Filipov kum bio košarkaš Miloš Teodosić.

Fotografije sa svadbe Aleksandre i Filipa možete pogledati u galeriji ispod.

LepaiSrecna Cela Srbija prati venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a ovo su prve slike mladenaca!

Nešto manje od godinu dana nakon venčanja, u martu 2019. godine, par je dobio sina Aleksandra.

"Moj sin je postao ne samo glava kuće, već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih devojčicu, da mogu da joj pravim razne frizurice", rekla je jednom prilikom pevačica.

Aleksandra ima odličan odnos sa celom Filipovom porodicom - njegovom braćom Stefanom i Viktorom, ocem Bobom, majkom Zoricom i maćehom Brenom. Međutim, priznala je da joj je na početku njene i Filipove veze bilo neprijatno da dolazi u porodičnu kuću Živojinovića.

"Sada sa Brenom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno. Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo", otkrila je jednom prilikom pevačica.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
ATA Images/ M.M 

Tajna njenog i Filipovog uspešnog braka je, kako je svojevremeno istakla, u velikoj ljubavi i apsolutnom poverenju.

"Filip je čovek na kome vidiš da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, a njegove oči zrače tom dobrotom, što sam primetila čim smo se upoznali. Filip i ja se odlično slažemo. Mogu samo da kažem da je on za mene najbolji otac na svetu i najbolji čovek. Sa njim i ne možeš da se svađaš, niti da imaš problem, on je prosto takav čovek. Ja i ako hoću da se posvađam, to moram sama sa sobom. Ne čuje me, onda ja sama sa sobom to obavim i to je to. Ne proveravam njegove profile na društvenim mrežama. Ni on ne proverava mene", rekla je Aleksandra Prijović ranije za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna