Najmlađeg, sedmog unuka, Verici Rakočević podarila je ćerka Milena, koja živi u Americi. Mnogi su zagovornici teorije da bake više vole unuke od sopstvene dece, a sada se i kreatorka osvrnula na tu temu.

"Puna sam ponosa na svoju decu, grešila sam i možda nisam uvek bila onakva mama kakvu su želeli. Ali jedno je sigurno: ogromna ljubav je uvek bila tu. Nisam od onih baka koje kažu da unuke više vole od dece, ali decu moje dece volim istom ljubavlju", rekla je Verica za magazin "Lena".

Kako kaže, njeni naslednici Elena, Milena i Milorad su danas ti koji njoj daju savete.

"Decu sam tako vaspitavala da, kada su postali odrasli, oni meni daju savete. Svoji su, jaki karakteri, prevazišli su mamu. Svako od njih troje nasledilo je nešto čime se ponosim i ponešto što nije savršeno", istakla je kreatorka.

Verica će sledeće godine obeležiti deceniju braka sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem.

verica rakocevic i veljko kuzmancevic
Fejsbuk / Verica Rakočević 

"Nikada nisam strast doživljavala kao temelj bračne zajednice. Imati prijatelja koji vas kao čoveka neće povrediti, koji će imati poverenje u vas i vi u njega, koji je tu kada padnete da vas podigne - to je jak temelj za život udvoje", iskrena je bila Verica za pomenuti magazin.

Ona i Veljko poslednjih godina žive na Avali, gde su stvorili svoju oazu mira.

"Ovde su i vazduh i zemlja prekriveni mirisom i slobodom lek za dušu i telo, pa i vreli dani imaju drugačiji osećaj od asfalta i nebodera u gradu", zaključila je kreatorka.

Neka od izdanja Verice Rakočević pogledajte na fotografijama u galeriji.

Fejsbuk / Veljko Kuzmančević, Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna