Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradi. Oni vode miran, porodičan život i posvećeni su nasledniku Ivanu, koji ne voli da se medijski eksponira. Njihova ljubav je svakim danom sve jača i jača, a pevač je jednom prilikom ispričao kako su otpočeli priču, koja traje već 33 godine.

"Probao sam i dobio ‘korpu‘, nakon godinu dana išli smo na turneju zajedno. I prilikom čestitanja Nove godine, njena ruka se zadržala na mojoj, to mi je bio prvi znak. Zabavljali smo se par godina i onda sam morao u vojsku, to je bilo veliko iskušenje za nas. Meni nije do života, a ne do vojske. Mlad, popularan, Bilja mi devojka, a ja moram u vojsku, ali sve sam izdržao. Sve je to život, ono što me ne ubije, to me ojača", rekao je Aca svojevremeno, a preneo je "Alo".

Bilja i Aca venčali su se 1989, posle tri godine zabavljanja. Svadba je bila u Acinom rodnom gradu, Gornjem Milanovcu, a veridba u selu Grejači, nadomak Niša, odakle je Biljana rodom.

"Mi smo prvi imali ‘javnu‘ svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna