Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović i njegova supruga Aneta, nekad veoma tražena manekenka, danas jednako uspešna dizajnerka enterijera, u maju su proslavili 22 godine braka. Ponosni su roditelji tri ćerke, Nađe, Nine i Lole, a njihov brak je kao i sv i drugi prolazio kroz razne faze.

"Bilo je i izuzetno teških perioda koji su ostavljali posledice. Svako se tokom godina menjao na svoj način, ali smo se nekako uvek nalazili na istom horizontu. Sigurna sam da želim da ostanem sa njim do kraja života",  izjavila je Aneta svojevremeno, a njen suprug u jednom intervjuu istakao je koliko je zahvalan što pored sebe ima takvu ženu.

"Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje.

"Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila", ponosno je kazao bivši jugoslovenski reprezentativac koji retko govori o stravičnom gubitku koji je preživeo.

Peđin sin Andrej, kog je dobio tokom braka sa Elenom Karaman, preminuo je 2009. godine od posledica celebralne paralize.

"To su momenti kada shvatite da sve što imate i što možete da stvorite ne može da vam pomogne. Rešenje ne zavisi od vašeg uspeha, niti kontakata ili novca, jednostavno ste u božjim rukama i jedino vam preostaje da se molite da bolest prestane. Moram da priznam da je čitava ta situacija u velikoj meri uticala na moje emocionalno sazrevanje, kao i odnos prema uspesima. Naime, kad god bi mi kroz glavu prolazila euforija i ludilo zbog postignutih golova i navijača, Andrej je dobijao neku od svojih kriza", rekao je fudbalski as kome je najveću podršku pružala supruga Aneta.

"Sve što sam u životu stekao menjao bih za život, zdravlje ili samo jedno Andrejevo ‘Zdravo, kako si‘", rekao je Mijatović svojevremeno.

Aneta izgleda besprekorno kao u danima kada se bavila modelingom, a po njenoj liniji nikada ne biste pomislili da je rodila troje dece. Još njihovoh zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Predrag i Aneta Mijatović u maju proslavili 22. godišnjicu braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna