Ivan Milinković se trudi da svom sinu Filipu pruži sve ono što je i sam dobio u svojoj porodici. Obezbedio mu je bezbrižno detinjstvo, a danas ovaj mladi momak studira IT i svi kažu da je izuzetno lepo vaspitan.

Ivan je sina dobio u 40. godini, u drugom braku. "U životu imaš neke planove, ali i život ima neke svoje. I sve on to poslaže, te kockice... ", kaže nekadašnja zvezda grupe "Legende". Sećajući se svog detinjstva, popularni pevač je, u razgovoru za Kurir, otkrio i da je za početak njegove muzičke karijere bio zaslužan otac koji ga je podstaknuo. Ipak, što je stariji, u sebi oseća majčin uticaj.

"Moj tata je umro mlad, dva meseca je falilo da napuni 57 godina, kancer ga je odneo. Tata je bio neko ko je u životu rizikovao, bio je od te vrste ljudi, a mama je gledala da ga malo prizemlji i, kako bih rekao, slojevitije je prilazila stvarima. Mama je bila neko ko je bio staloženiji i, vidim, s godinama, majka radi u meni, postajem staloženiji, misli su mi složenije i staloženije", ispričao je Ivan.

Očevu smrt je majka teško podnela. "Gubitak bračnog partnera je jedan od najtežih gubitaka... Majka je bila relativno mlada i kasnije sam kroz razgovore sa njom shvatio koju je težinu ona nosila nakon tatine smrti. Imala je stres kako opstati... Kasnije smo i sestra i ja shvatili koliko je to uticalo na nju i da je to vrsta latentnog stresa. Život te kali na mnoge načine i ima mnogo izazova."

Majka, koju je Ivan zvao Lela iz milošte, nije živa već tri godine, umrla je na Svetog Savu 2019. godine. "Htela je da umre u stanu, ali, zbog nege koja joj je bila potrebna, morala je da bude u bolnici", ispričao je Ivan. "Kum, koji je radio tamo, rekao mi je da ona polako odlazi. I otišao sam da je vidim, još jednom... Sećam se, januar, hladno... Stajem kraj njenog kreveta i puštam joj pesmu koju je ona jako volela, da se uz tu pesmu od nje oprostim. To je bilo nešto naše...

Mama je mnogo volela Amaliju Rodrigez, ali sam joj pustio Terezu, pesmu `Moja prva i poslednja ljubavi`. To je odnos sina i majke, onoga ko ti je podario i život i talenat. Tereza je, nekako, sinonim emocije, ono što ja nosim u sebi."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna