Goca Tržan i Raša Novaković u braku su od 2015. godine, ali do sada nisu uspeli da se ostvare kao roditelji. Pevačicinu ćerku iz prvog braka muzičar je prihvatio kao svoje dete, ali par žarko želi da dobije i zajedničko potomstvo.

Kada je spoznala da prirodnim putem ne može da ostane u drugom stanju, Goca je potražila medicinsku pomoć. Opredelila se za vantelesnu oplodnju. Iako je nedavno rekla da odustaje od procesa zbog zdravstvenog stanja, ona će ipak nastaviti borbu za potomstvo.

"Ja o svemu u životu otvoreno pričam ne zato što želim da delim svoju intimu već zato šo mislim da ako budemo otvoreno govorili o stvarima koje su i dalje tabu, mnogi će  lakše proći kroz probleme u životu. To je jedini razlog zbog čega tako govorim i tako razmišljam. Ne bih više to komentarisala, jer je najveći blagoslov koji može da se desi jednom paru koji se voli da dobije zajedničko dete", rekla je za "Super Tv" Goca i istakla da im je potrebna privatnost.

"Mi se volimo i želimo da imamo zajedničko dete iako već imamo jedno, moje iz prvog braka, i to nas ispunjava u svakom smislu te reči. Eto trudimo se da postignemo to još jednom. Sad nam je vec potrebno da nas malo ostave na miru, jer nisam jedina ja koja ima tu vrstu težnje i koja ima tu vrstu pritiska. Neka sada malo drugi pričaju, zašto uvek moram ja?", rekla je Goca.

Goca i Raša u braku su od 2015. godine, a u julu 2021. godine, u tajnosti, jedno drugom rekli “Da” i pred Bogom. 

Instagram/Goca Trzan, K1 Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!


Izvor: Lepa&Srećna