Danas je poseban dan u domu pevačice Goce Tržan. Ćerka Lena koju je dobila tokom braka sa Ivanom Marinković puni 15 godina, a ponosna mama joj je čestitala i na Instagramu dirljivim rečima.

"Mi smo uvek tu da ti čuvamo leđa, da te poguramo kad ti je teško, da te volimo kad ni samu sebe ne možeš da gledaš, da te nasmejemo kada si tužna, da budemo tvoja snaga kad se osećaš slabo, da ti osvetlimo put kad nisi sigurna kuda treba da ideš. Budi slobodna, budi svoja, budi samostalna, budi srećna. Jer dok smo mi živi ti ćeš biti nečija. Volimo te zauvek. Srećan ti Leno 15-ti rođendan. Vole te baka, deka, Raša i mama"; napisala je ponosna Goca.

Pevačica bi žarko želela da ima još jedno dete, a da li će biti dečak ili devojčica, to joj nije važno. Ona govori otvoreno o mnogim temama, pa i o onim koje se tiču roditeljstva i izazovu vaspitanju deteta u tinejdžerskom dobu, koje je izazov za svakog roditelja

"Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka, pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji", ispričala je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest", koja ne preza da donese drastične odluke koje se tiču vaspitanja, pa je tako Leni zabranila da koristi Instagram.

"Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi Instagram. Moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju", rekla je nedavno Goca na svom "Jutjub" kanalu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna