Goca za praznik nastupa sa grupom "Tap 011" u Crnoj Gori, dok će Raša i Lena uživati u prirodi.

"Prvi maj provodim radno u Budvi, nastupam s Tapovcima na trgu. Moja porodica nije sa mnom, oni idu da jedu roštilj i da uživaju", rekla je Goca za "Informer" i dodala da joj teško pada što je za praznik razdvojena od muža i ćerke:

"Više bih volela da sam sa porodicom. Najteži deo ovog posla je to što uglavnom nismo s našima za praznike. Svi volimo da smo na okupu na neke važne datume... Ali dobro, mi jesmo van kuće, ali ipak na taj način zarađujemo novac za život".

goca trzan
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, pevačica je nedavno govorila o tome kako se bori sa teškim trenucima u životu.

"Ja sam ljudsko biće kao i svi i imam sve dileme i probleme u životu kao i svaki čovek. Jedina razlika je što se o mojim problemima više govori jer sam javna ličnost, ali se često i više banalizuju moji problemi, baš zbog toga. Inače, ja sam veoma emotivna i imam momente kada potpuno padnem, zavučem se u krevet i ne ustajem. Često zamolim supruga da bude sa mnom kod kuće zatvoren, da ne izlazimo i ne budemo blizu ljudi jer tada nisam baš najbolja. Ne uživam kada mi se to desi, sve ima svoje uspone i padove, sve to prolazi i u tim trenucima samo čekam da prođe", rekla je Goca za "Grand Online".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna