Goca Tržan se čini emotivno nedodirljivom, međutim, ona priznaje da je u biti sasvim drugačija - veoma ranjiva i da svoje borbe vodi daleko od očiju javnosti.

Ona je u životu prošla brojne teške trenutke, o kojima je govorila bez zadrške, a sada je otvoreno pričala i na temu depresije. Kako je priznala, i ona kao i mnogi drugi ljudi, ima momente kada potpuno padne i nije raspoložena za druženje. Tada joj je najveća podrška suprug Raša.

"Ja sam ljudsko biće kao i svi i imam sve dileme i probleme u životu kao i svaki čovek. Jedina razlika je što se o mojim problemima više govori jer sam javna ličnost, ali se često i više banalizuju moji problemi, baš zbog toga. Inače, ja sam veoma emotivna i imam momente kada potpuno padnem, zavučem se u krevet i ne ustajem. Često zamolim supruga da bude sa mnom kod kuće zatvoren, da ne izlazimo i ne budemo blizu ljudi jer tada nisam baš najbolja. Ne uživam kada mi se to desi, sve ima svoje uspone i padove, sve to prolazi i u tim trenucima samo čekam da prođe", rekla je za "Grand Online" pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna