Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLEDICE UDISANJA ZAGAĐENOG VAZDUHA SU OGROMNE: Evo kako da se zaštitite!

Autor Jovana Kos

Zagađen vazduh koji udišemo ostavlja opasne posledice na organizam - dovodi do rasta broja hroničnih bolesti, može izazvati infekcije donjeg respiratornog trakta, ali i dovesti do ozbiljno narušenog zdravlja.

 Višenamenska maska sa filterom Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Situacija u našoj zemlji nije nimalo povoljna, zato je neophodno da obezbedite adekvatnu zaštitu za respiratorne organe, evo i koju!

"Zelena maska" proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći pri prskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica.

Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje - iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

 1. Zelena maska (1).jpg Izvor: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

 2. Zelena maska (1).jpg Izvor: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca.

Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije