Smrt supruga Šabana Šaulića, sa kojim je provela 40 godina, Goca Šaulić ne može da preboli. Smogla je snage da nastavi život dalje, ali priznaje da se sa samoćom teško nosi.

"Deca odavno nisu tu, sad je prisutna u mom životu neka drugačija samoća. Nije onako kao kad poželiš da zbog dece imaš samo malo mira... Ova samoća malo ubija. Nisam se privikla na situaciju, koliko god vremena, godina prošlo. Mislim da nikad i neću", rekla je Goca za "Blic".

Ona se trudi da što više vremena provede u društvu porodice i prijatelja, kako bi bar na kratko zaboravila na bol i tugu.

"Solidno sam, solidno. Imam više vremena za sebe nego pre. To je više neko vreme sa porodicom, prijateljima, za neka putovanja, to je sad neko vreme koje imam za sebe", kazala je Šabanova udovica.

Porodici Šaulić posle Šabanove smrti kumovi okrenuli leđa
Instagram / gordana_saulic 

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Goca Šaulić nedavno je govorila o tome i da često sanja pokojnog supruga.

"Često sanjam svog pokojnog supruga Šabana, ali to su sada neke intimne stvari koje ne bih volela da delim sa javnošću. Svako ko je nekoga izgubio ima tako neku noć kad mu se pojave svi ti ljudi koji su obeležili njegov život, a Šaban i ja smo bili 40 godina zajedno i to je potpuno normalno", rekla je ona jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna