Legendarni Šaban Šaulić tragično je izgubio život u februaru 2019. godine. Iza sebe je ostavio brojne hitove, a porodica se i dalje ne miri sa činjenicom da ga nema. Smrt oca, supruga i dede, ostavila je neizlečivu ranu, a najteže je njegovoj Goci sa kojom je proveo punih 40 godina

"Zbog Šabanove popularnosti naš život je oduvek bio transparentan, čak i više nego što smo mi to hteli, kod nas nema nikakvih tajni, naša porodica je to što jeste, četverac bez kormilara ali mi idemo dalje", rekla je Goca i otkrila da često sanja Šabana.

"Često sanjam svog pokojnog supruga Šabana, ali to su sada neke intimne stvari koje ne bih volela da delim sa javnošću. Svako ko je nekoga izgubio ima tako neku noć kad mu se pojave svi ti ljudi koji su obeležili njegov život a Šaban i ja smo bili 40 godina zajedno i to je potpuno normalno", objasnila je ona za Alo! i istakla koliko žali zbog toga što pevač nije stigao da upozna praunuku.

"Naš unuk Luka je dobio ćerku, žao mi je što Šaban nije dočekao da vidi svoju praunuku , ali kao da jeste jer ja je volim i za njega i za mene . Ona je jedna preslatka devojčica, liči i na mamu i na tatu, uskoro puni godinu dana i jako smo srećni zbog toga. Inače ona nije zahtevna, skoro je prohodala i pre nekoliko dana su stigli u Srbiju jer žive u Holandiji gde Luka igra fudbal. Radosti neke u životu idu, jer posle tuge dolazi nešto lepo",  zaključila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna