Za porodicu Šaulić protekle dve godine bile su posebno teške. Tragična smrt legende narodne muzike Šabana Šaulića ostavila je neizlečivu ranu, a onda se u junu 2020. godine činilo da im se sreća osmehnula. Ilda i njen suprug Bojan Vučković objavili su da će se drugi put ostvariti u roditeljskoj ulozi, međutim, pevačica je izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće.

To je porodicu potpuno dotuklo, međutim, sada je došlo vreme za suze radosnice. Sin Sanele i nekadašnjeg fudbalera i funkcionera Crvene zvezde Ivana Adžića, Luka, postaće tata. Lepe vesti je upravo objavila Ilda i otkrila da u porodicu stiže devojčica.

"Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji. Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici", napisala je Ilda a sada je i buduća brabaka u razgovoru za Objektiv.rs otkrila da se neizmerno raduje.

"Sa neizmernom radošću sam dočekala informaciju da ću postati prabaka. Više od dve godine je prošlo od velike tragedije koja nas je zadesila i bilo je vreme da nam se desi nešto lepo, a mislim da lepšu vest od ove nismo mogli ni da zamislimo. Luka je naša prva radost i uverena sam da će njegova buduća supruga Aleksandra i on biti fantastični roditelji maloj princezi, a mi ćemo naravno biti svi tu da im pomognemo. Šabana i Luku je uvek povezivala posebna ljubav i sigurna sam da bi danas bio najsrećniji čovek na svetu" istakla je Goca.

Izvor: Lepa&Srećna