Kažu da partneri koji provedu godine zajedno vremenom počnu da liče jedno na drugo, a pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić su ovoj teoriji dali drugu dimenziju. Gde god da se pojave zajedno, oni su savršeno stilski usklađeni, a tako je bilo i na svadbi Đanijevog sina.

Naime, pevačica i njen suprug su odabrali crno-bele kombinacije. Seka je obukla crno odelo koje je obogatila velikom belom ružom na reveru, a Veljko je nosio bele pantalone i košulju i crni sako.

 Seka ne skriva da je uz supruga pronašla pravu ljubav i sve ono za čim je godinama tragala.

Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: ‘Ovo će biti moj muž‘. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo", rekla je svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića Seka, koja je za spot za novu pesmu "Rana" angažovala svog muža, jer joj, kako kaže, manekeni nisu potrebni.

"Šta će meni manekeni pored ovakvog frajera, kakav je Veljko? Nema potrebe. Nikad mi se nije desilo da Veljko bude ljubomoran na nekog. On je kao odvaljen od brega. Ne prilaze ljudi, znaju sve. A i ja sam porodična, mirna žena", kazala je pevačica koja priželjkuje i treće dete, a u septembru planira da se ponovo podvrgne procesu vantelesne oplodnje.

Kako su Seka i Veljko izgledali na svadbi Đanijevog sina pogledajte u galeriji ispod:

ATA / Antonio Ahel Seka i Veljko na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna