Saša Joksimović je, naime, gostujući u jutarnjem programu na TV "Prva" danas ispričao detalje napada na njegovog sina Iliju (13) i otkrio kako je i on svojevremeno prolazio kroz slične situacije.

"Došlo je do incidenta u onom trenutku kada mu je jedan vršnjak, možda i mlađi od njega, pretio bokserom da će ga tući. Ja sam u jednom trenutku mislio da on mene možda laže, to je pubertet, jer ima 13 godina... I ja mu kažem 'ajde da ga pronađemo, da vidim da li se zaista to desilo'. I zbilja, mi smo otišli u park i tu je bio njegov otac, puno dece. Ja mu priđem i kažem mu: 'Ćao, ajde daj mi taj bokser'. On me gleda onako čudno i kaže: 'Pa ne, ja sam se šalio...'. I tu se sve to lepo završi, roditelji su bili tu i porazgovarali smo, i oni su rekli da se to neće ponoviti, da treba lepo da se druže, da je to veliki park, park za sve. Oni su obećali da će tako biti i to je prošlo - počeo je priču Joksimović, koji je dodao da se nakon nedelju dana situacija ponovila, ali je njegovog sina i njegove drugare zaštitio čovek koji se u tom trenutku našao u parku.

"Posle sedam dana dešava se to da je moj sin ponovo bio sa drugarima u Čuburcu, a isti dečaci su im pretili palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... Srećom jedan čovek ih je zaštitio", otkrio je Saša i dodao:

"Kulminacija svega toga se desila kada sam išao za Ivanjicu, igrao sam predstavu, bio sam u kombiju, mene zove sin i kaže: 'Dođi odmah u Čuburac'. Ja ga upitam šta je bilo, on mi kaže da su mu ukrali pare i polili ga vodom. Bio sam vruće glave, izrevoltiran i onda sam objavio na Instagramu video. Tada sam dobio puno poruka od roditelja koji su mi pisali da se suočavaju sa istim problemima. I ja sam bio žrtva vršnjačkog nasilja", rekao je glumac na kraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna