Popularni glumac Saša Joksimović ponosan je na sina Iliju. Dečak je talentovan za sport, već šest godina trenira fudbal, dobar je đak,  a Saša se trudi da mu usadi tradicionalne vrednosti. Svaki praznik porodično provode u Valjevu, rodnom gradu Joksimovića, a tako je bilo i ovog Uskrsa.

"Sa porodicom sam Vaskrs proveo u Valjevu, uvek se radujem tom prazniku. Nismo zarobljeni stereotipima, ali poštujemo tradiciju. Od rođenja sina supruga i ja, zajedno sa bakom i dekom usađujemo mu tradicionalnu vrednost. Da veruje u boga i poštuje druge vere, da se ponaša normalno i on to radi. Mogu da kažem da je on fin, emancipovan i dobar dečak", kaže glumac i priznaje da utiče na sina da manje vremena provodi na internetu.

"Što se vaspitavanja tiče, volim i da apelujem na društvenim mrežama kao javna ličnost da tehnologije nisu toliko dobre, da treba pročitati i neku knjigu. Trudim se da odviknem sina od interneta i korišćenja tehnologije", rekao je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji Saša, i istakao da je za pravilno odrastanje dece jako važno da se roditelji dobro slažu.

"Sin već 6 godina trenira fudbal i vidim da ga ta želja za sportom i dalje drži. Jako dobro igra, lepo trenira. Kažu svi da je taj period u pubertetu kritičan katastrofa. Mislim da roditelji treba da se posvete jedni drugom i da imaju vremena za sebe i pored tog puberteta i tinejdžera kako bi brak i zajednica bila kvalitetna. Ukoliko na primer majka nije posvećena mužu kad tad će doći do incidenta", kaže Joksimović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna