Posle šest nedelja žučnog procesa, porotola je izrekla presudu da Džoni Dep nije kriv.  Slavni glumac dobio je spor po tužbi za klevetu nekadašnje supruge Amber Herd, koja će na ime odštete morati da mu isplati 15 miliona dolara. Glumica se sada prvi put oglasila nakon presude za koju je istakla da je nepravedna i rezultat pristrasnog predstavljanja na društvenim mrežama i medijima.

"Čak i ako je neko siguran da zaslužujem svu ovu mržnju i bes, čak i ako mislite da lažem, ipak niste mogli da me pogledate u oči i zaista verujete da je na društvenim mrežama postojalo fer predstavljanje. Ne možete da mi kažete da mislite da je ovo bilo pošteno", rekla je ova 36-godišnjakinja u intervju za emisiju "Today", koji je počeo da se emituje u ponedeljak ujutru, a javnosti će biti prikazan u tri dela.

"Reći ću to ovako, kako su mogli da donesu presudu, kako su došli do zaključka da ne može da mi se veruje? Sedeli su tu i više od tri nedelje slušali nemilosrdna, neprekidna svedočenja plaćenih zaposlenih. Ne krivim ih, zaista ih ne krivim, zapravo ih razumem, on je obožavan lik i ljudi se osećaju kao da ga poznaju. On je fantastičan glumac. Kako su mogli nakon tri i po nedelje svedočenja o tome kako sam bila užasna osoba da ne poveruju ijednoj reči koja je izašla iz mojih usta?", istakla je.

Suđenje u Virdžiniji počelo je 11. aprila, a završilo se 1. juna.  Dep je pozvao 38, a Herd 24 svedoka. Tokom suđenja, društvene mreže bile su preplavljenje komentarima na ovu temu. Javnost je bila naklonjena Džoniju Depu - do 13. juna hešteg #JusticeForJohnnyDepp imao je više od 20, 6 milijardi pregleda na TikToku, dok je hešteg #JusticeForAmberHeard dosegao tek oko 92 miliona pregleda.

Amber tvrdi da je ne pogađa previše to što joj javnost nije naklonjena. 

"Nije me briga šta neo misli o meni ili kakve presude donosite o onome što se dogodilo u privatnosti mog doma u mom braku iza zatvorenih vrata. Ne polazim od toga da prosečna osoba treba da zna te stvari, tako da to ne shvatam lično", prokomentarisala je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna