Braća Joksimović, Željko i Saša, uspešni su svaki u svojoj branši. Pevač i kompozitor Željko napravio je brojne hitove koji već decenijama žive, i sigurno će se to tako i nastaviti, dok je Saša uspešan glumac koga gledamo u ulozi Maksima u seriji “Igra sudbine”. Iako je postigao dosta, uz njega često ide etiketa "mlađi brat Željka Joksimovića". Da li mu to smeta otkrio je jednom prilikom za medije.

"Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično", rekao je Saša, i probudio sumnje da on i brat nisu u dobrim odnosima. Nije se pojavio ni na proslavi Željkovog 50. rođendana, a to je "podgrejalo" i stare priče kako između njih ima netrpeljivosti.

Ipak, Saša je demantovao da među njima postoje nesuglasice.

"Hajde da jednom zauvek stavimo tačku na tu temu. Ja bih za svog brata život dao, kao što bi i on za mene. U jednom intervjuu sam rekao: ‘Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično“. On je prezauzet čovek, kao što sam i ja. Ne stižemo da se viđamo, ali to ne znači da se ne volimo. Na slavi smo se našli posle ko zna koliko vremena i bilo je fenomenalno. I ne znam šta je ljudima tu čudno. Pa, braća smo, pobogu!",  rekao je Saša Joksimović, a prenosi Hello!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna